Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

OK, režim je darebácký, musíme ale pracovat s tím, co zde máme.

1 0
možnosti
JL

Vase uvaha nevybocuje z narku jinych, pane Fishere. Obrovske chyby minulosti se vsak odehravaji i dnes. To budete psat stejny clanek za urcitou dobu a popisovat stejne chyby jako dnes? Proc se nezamyslite a nepredlozite aspon naznak zmen podle vas!! Jak pisi v jinych svych pripominkach. Dnesni zlodejna se jiz nejmenuje "KRADEZ", ale "MALA DOMU". Vzdyt ten hlavni vam to rikal a rika stale. "...vsichni kradu..!!! Dokonce jsme si vytvorili Kontroklni urad plny byrokratu, ktere platime, ale neprinasi nam to zadne ovoce. (nema prokuratorskou moc postavit obvineneho obcana pred soud).

0 0
možnosti
Foto

Historická existence tohoto režimu skončila v momentě, kdy neměl lidem co dát a začal být lidem pro smích. To, že po roce dojde tak zvanému rozkrádání bylo jasné, ale nikdo nevěděl jak. Člověk začal nejdříve krást a až potom na to společnost reagovala zákonem. Privatizace byla jediný způsob, jak majetek, který byl v rukách státu, byl převeden do soukromých rukou a já si na privatizaci vydělal pěkné peníze, za které jsem si koupil auto. Zda a jak privatizace byla úspěšná je věc na debatu, ale jedno je jasné, díky privatizaci se máme tak, jak nikdy ve svém životě a já jako důchodce si vůbec nestěžuji. To, že se objevily osoby Kožený, Mrázek, Krejčíř, není nic udivujícího. V každé společnosti existují takové osoby, a kde jsou dnes ?? Já chápu, jsou osoby neúspěšní, zatrpklí , kterým se nedaří v životě a tak hledají chyby svého zmaru všude jinde a ne u sebe. Znova opakuji já jsem od roku 1989 daleko šťastnější človíček, než za éry komunismu.

5 0
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, ale Kočárník s Klausem, kteří odmítli rozííšit špinavé peníze od čistých, značně přispěli k prohloubení toho privatizačního chaosu, o jehož přínosnosti lze vést tvrdé diskuze. Nemyslím si například, že československá námořní flotila musela být rozkradena a prodána za babku. A že si jeden amícký přítel Koženého naprosto veřejně musel vydělat na tom vydělat majlant.

0 1
možnosti
Foto

Musíte mít nejspíše docela smutný život.

Zkuste si dneska vyjít ven a kouknout se, jak krásně kvetou jabloně. Pak se třeba zeptejte mladých, jak dělají něco pro své okolí bez nároku na odměnu, a že jich je docela dost.

Pak si dejte dneska večer s kámošema v hospodě pivko a nepouštějte televizi.

Pěkný víkend.

9 0
možnosti
VF

Byl jste o hodinu rychlejší. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 8,09
  • Průměrná čtenost 644x
Elektronická grafomanie  zříceniny ze zřícenin.

Seznam rubrik