Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavá směsice pseudoobjektivity, rádoby všehoznalectví, levičácké ukřivděnosti a glorifikace Zemana a Babiše spolu s bagatelizací jejich křiváren.

1 0
možnosti

Pane Fischere, Vlkův blog se stal slavným v roce 2013 v době Majdanu na Ukrajině. Vlk každodenně uváděl autentické svodky přímo z Ukrajiny a jeho doprovodné články a analýzy týkající se dění na Ukrajině i ve světě byly naprosto skvělé.

Nevím, co se pokazilo, ale spíš než ze Zemana se poslední dva roky z Vlka stal ten nenávistný mstivý stařec a jeho články o Zemanovi nebo Babišovi se už nedají vůbec číst, nenávistí nemůže ani dýchat. Mainstream by mu dnes mohl závidět tu demagogii. Je to velká škoda.

Mimo Lea K. byl u Vlka jedním z nejlepších blogerů Vidlák. Ten si ale asi před dvěma roky založil svůj blog vidlakovykydy_cz s otevřenou diskuzí a tak se k němu přesumulo mnoho původně Vlkových čtenářů. Velmi Vám tento blog doporučuju. Nejen články, ale i dizkuze jsou velmi kvalitní a často je tam v kurníku sranda. Blog má i svého básníka - lašského barda.

2 0
možnosti
Foto

Pani Nečasová Vlk byl schopen mě přesvědčovat o ̈věcech, které znal z doslechu a já osobně, že má pravdu dávno před Majdanem.Tolik k jeho "skvělým" analýzám. Jen zapšklý stárnoucí ješitný grafoman.Ale každý má zkrátka nějakou seberealizaci.

0 0
možnosti
Foto

J18a46n 26O47t27r45u59b83a

13. 8. 2019 20:05

Bačkoro..Mám vlka například. A nestěžuju si.

1 0
možnosti

Pane Fischere, děkuji za dobrý tip. Blog budu s nadšením dál sledovat.

0 0
možnosti

Vůbec nevím o jakého Vlka se jedná, ale David to určitě není.

1 0
možnosti

:-)..........Popsal jste to perfektně, díky ! Oligarcha, který už se nemohl dívat na ten Klondajk "klasických" stran, které to to rozebíraly bez obav z trestu, neboť jak pravila jedna sexuálně přitažlivá dáma z Vévéček.....my klečíme na policii, oni na justici!

Klondajk skončil, proto ta šílená a někdy až nekontrolovaná nenávist! R^R^R^!!

6 0
možnosti

Mnoho, velmi mnoho zajímavých názorů, s jednou věcí stopro souhlasím ...nenávist, která je hlavním motivem některých zdejších blogařů a diskuterů ničí především vlastní duši jejího autora.Karma R^

10 0
možnosti
Foto

Mohu se jen zeptat, pana Vlka jsem potkal na sportovním foru pár let zpět a svou si mlel i o věcech o kterých nic nevěděl, proč jej oslovujete zde?

3 0
možnosti

Dobrý den. Berte to, prosím, jen jako náhlý záchvat grafomanie během deštivého dne, kdy nejde dělat nějakou užitečnou práci venku. Chtěl jsem pana Vlka trochu popíchnout a kdybych mu napsal osobní dopis na jeho blog, tak vím, že by to zapadlo do mraku jiných reakcí. Ale nejsem zdaleka takový expert a psavec a krom toho - zdejší politické cirkusy vnímám jen skrze své životní zkušenosti starého dědka.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS