Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tragědie je, že se píská jen před hradem a jen několik set lidí.

1 0
možnosti
Foto

Chtělo by to více lidí a před Strakovkou.

3 1
možnosti

Povedlo se vám mnoha slovy neříct naprosto nic nového a to ještě v "my" formě. Jediné co z vašeho blogu trčí jako skoba ze zdi je vaše frustrace z plyšáku v 89. roce.

3 5
možnosti

Klasická burianovina! ;-D;-D;-DRvRvRv

1 4
možnosti
Foto

Karma. V každém případě je dobré nashromážděné emoce nedusit v sobě, ale pustit ven. Potlačené emoce jsou příčinou nemocí, naopak vypuštěné emoce, navíc ve společnosti dalších upouštějících, zajistí člověku radost a příznivý dopad na zdraví. A je úplně jedno, jaká událost se vydává za spouštěč. Vždy se něco najde. Rozhodně je lepší nadávat na prezidenta, než nadávat doma svým nejbližším - v prvním případě nic nehrozí a člověk si připadá jako hrdina, ve druhém případě hrozí tichá nebo italská domácnost a člověk si připadá jako mizera.

2 2
možnosti
Foto

No, v rodině takové chování, jako má pan prezident, by jistě bylo předmětem erupce emocí.

1 0
možnosti

J65a14n 49R22á14ž

1. 4. 2022 11:17

Pletete hrušky s jablky. Milost Balákovi nemá vůbec žádnou souvislost se Zemanovými "přešlapy" týkající se politických vyjádření, či činů, či s tím, že mu vbrzku končí jeho fukční období. Porto, co udělal se nějaké "hájení" nedá aplikovat. Omilostnění zaměstnance "hradu", který by odsouzen za kriminální čin s vysokou společenskou nebezpečností, a to bez odůvodnění , které je v souladu s principem institutu prezidentské milosti se dá vnímat jako Zemanův signál justici a orgánům činných v trestním řízení, že přátele prezidenta požívají beztrestnost i při společensky závažném trestním jednání. Otázkou tak je, kam až je schopen Zeman jít při udělování milosti svým přátelům!

4 1
možnosti
Foto

Myslím, že Zeman už překonal i nejděsivější hrůzné představy po svém zvolení a stejně jako tehdy, tak i teď si dovolím tvrdit, že budeme ještě nepříjemně překvapeni.

2 0
možnosti

Zdá se, že existuje jakési období před koncem funkce (aspoň prezidentské cca 1 rok), ve které požívá dotyčný hájení a může funkci zneužívat dle libosti. Kritizovat se tedy nesmí ten, kdo funkci zneužívá, ale ti co zneužívání kritizují.

Protože Zeman už nemůže být zvolen, tak protesty proti němu nemají s volbami nového jiného prezidenta moc společného, logicky.

3 0
možnosti

Tak Zeman to zneužívá po celou dobu...on nemá žádné morální zábrany a není to ani jiný Zeman, než v historii...on byl grázl vždy...jen to části společnosti imponuj, tak ho pořád volí/volili...

1 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 8,09
  • Průměrná čtenost 644x
Elektronická grafomanie  zříceniny ze zřícenin.

Seznam rubrik