Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně mi dnes skončila týdenní "klatba", takže, pane Fischere, aspoň dodatečně: napsal jste to moc hezky, to, co jste ve svém článku popsal, je samozřejmě v konečném důsledku ještě horší než nějací genderoví poradci.

K tomu diskutování: diskusi jsem samozřejmě povolit mohl, ale pokud autor ani nemá možnost reagovat na komentáře jiných (včetně například častých lží či urážení od některých zdejších "známých firem"), tak proč by to měl dělat?

0 0
možnosti

J55a70n 72R69á66ž

31. 7. 2022 15:34

Vidím, že se zde rozvinula diskuze o panu N. Že pod jeho články není otevřena diskuze je chyba autora. Některé příspěvky pod jeho blogy byly totiž vskutku výživné, což se dá říci i o mnohých příspěvcích v diskuzích pod články např. pánů Bartoně, či Větvičky, popřípadě pana Hanniga nebo paní Šichtařové. . Diskuze jsou vždy moc zajímavé čtení a když není otevřena, pro mne ztrácí blog svůj půvab. U jmenovaných zavření diskuze zřejmě nehrozí, což vítám, protože tolik zcela bezobsažných, avšak sebe odhalujících příspěvků diskutérů, kteři pravidelně bez relevantních argumentů jen napadají osobně autory jak blogů, tak i diskuzních příspěvků se kterými názorově nesouzní, se pod jinými blogy tolik nevidí..;-D

4 0
možnosti

I42v91o 24B13o94u29š34e

31. 7. 2022 12:09

No a jak je to tedy s těmi genderovými poradci?

1 0
možnosti
Foto

Není pravda, že nesměla být otevřena diskuse. Otevření diskuse nikdo nikomu nenařizuje ani nezakazuje. Je to čistě na rozhodnutí autora.

4 1
možnosti

Doufám že pan N. zareaguje. Ale nějak mi nesedí že by se bál "diskuse" na toto téma. Bohužel reakce na jeho zjištění a názory nejsou podle mého gusta vždy věcné ale ideologicky podbarvené. Až moc. A jakmile by např. zde bloger xyz uvedl že je z Trikolory a říkal že 1+1 jsou 2, tak to stejně "schytá":-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 8,09
  • Průměrná čtenost 644x
Elektronická grafomanie  zříceniny ze zřícenin.

Seznam rubrik